Η ομάδα Βετεράνων του Εργοτέλη, κατέκτησε την 1η θέση στο 42ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το αθλητικό κέντρο του Lido Soccer. 

Ο τελικός διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου, ανάμεσα σε δύο αξιόλογες ομάδες, αυτές των Βετεράνων του Εργοτέλη και του «Best Coffee» και ολοκληρώθηκε με σκορ 4 - 2 για τους «κιτρινόμαυρους» Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού, πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές στις δύο ομάδες για την 1η και την 2η θέση που κατέλαβαν.

Την απονομή εκ μέρους του αθλητικού Lido πραγματοποίησαν o Συντονιστής Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Σάββας Κωφίδης, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Μανώλη Πατεμτζή. Ακολούθησε πλούσιο γεύμα για τους συμμετέχοντες ως «επιβράβευση» για την διάκριση τους, ενώ απονεμήθηκε και το έπαθλο στους μεγάλους νικητές, δωροεπιταγές από τα καταστήματα «Βερτούδος» αξίας 500€.

Στο πλαίσιο αυτό, το Lido Soccer θέλει να ευχαριστήσει τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ κ.κ. Κωφίδη, Πατεμτζή και Ανδρεανίδη, όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο τουρνουά και τους διαιτητές.

Πλέον το… ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο 43ο τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφίες από τον τελικό στη σελίδα του Lido Soccer στο Facebook